Opdatering

Jeg samler efterhånden på ufærdige blogindlæg. Der er ikke sket så meget her, men der er sket meget andre steder.

Jeg har endnu ikke vænnet mig til, at året hedder 2018. Men jeg har alligevel allerede formået at veloverstå to eksaminer, rejst til Amsterdam, startet 8. semester, besøgt restauranter, fejret min nieces første fødselsdag, fejret at min kæreste og jeg har været sammen i 3 år, eksperimenteret med hudpleje, festet, grædt og spist rigtig, rigtig mange burgere.

 

Om halvanden uge sidder jeg i Berlin, og så er det pludeslig april.

 

Jeg har også færdiggjort mit forløb med Imedeen Derma One. Jeg ville ønske, jeg kunne fortælle noget om tilskuddet, men det kan jeg ikke. Ikke sådan rigtigt, i hvert fald. Jeg har over de fire måneder ikke mærket nogen anden forskel end at min hud (over hele kroppen) ikke har været så tør, som den plejer at være om vinteren. Det er svært at sige, om det kosttilskuddets skyld, eller om jeg blot har været bedre til at pleje min hud med creme. De fine linjer jeg havde, har jeg stadig. De har dog aldrig været voldsomme; jeg tror, jeg er den eneste, der lægger mærke til dem.

 

Min hud har det generelt bedre, end den plejer. Men det har den også, selvom det er en måneds tid siden, jeg stoppede med at tage tilskuddet. Jeg har prøvet mange forskellige produkter af i løbet af de sidste par måneder, men jeg kan ikke give nogen reel anmeldelse af nogen af produkterne, da jeg ikke har prøvet mange af dem uafhængigt af hinanden. Det vil jeg dog eksperimentere mere med at gøre. Så om det er kosttilskuddet, de andre produkter eller et miks af alle, der har været skyld i, at min hud er dejlig blød for tiden, kan jeg ikke sige noget om. Dog vil jeg sige, på baggrund af de videnskabelige undersøgelser af Imedeens hudplejetilskud, at jeg vil købe tilskuddet igen, når jeg engang er færdig med at studere og har flere penge på kontoen.

 

Jeg har ikke oplevet noget negativt ved produktet, så hvis man interesserer sig for hudpleje, og har overskud i økonomien, mener jeg ikke, det kan skade at prøve det af, så længe man hverken er allergisk for noget i produktet eller er vegetar, naturligvis. Jeg ville købe det som en slags forebyggende middel mod tør hud og rynker – om det egentlig kan bruges således, ved jeg dog ikke.

 

For nu holder jeg mig til mine cremer og, i særdeleshed, min elskede faktor 50 – året rundt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *