Om Mig + Disclaimer

Mit navn er Louise, og jeg er 26 år gammel. Jeg har en kæreste, Malthe, som jeg er glad for, og som støtter mig meget. Jeg har desuden verdens dejligste venner, og jeg er moster til den skønneste pige. Jeg elsker dyr, og jeg er meget hundeskruk, men jeg må desværre ikke have dyr, hvor jeg bor. Og så er jeg autist. Det er nok noget en del af mine indlæg kommer til at handle om, kunne jeg forestille mig. Mere præcist mentalt helbred generelt, da jeg har haft, og fortsat har, mange udfordringer psykisk, som man ikke nødvendigvis behøver at være autist for at kunne relatere til.

Disclaimer: jeg prøver ikke på at fortælle nogen, hvordan de skal leve deres liv. Jeg tror ikke på, at der findes rigtige og forkerte måder at leve livet på. Mit motto er “Så længe du ikke skader andre, så skal du gøre det, der gør dig glad!”. Vi er alle sammen forskellige, og vi har alle sammen forskellige behov og interesser. Så når jeg taler om, hvad der gør mig glad, eller hvad der har hjulpet mig, så forventer jeg ikke, at andre nødvendigvis har det på samme måde. Jeg kan eksempelvis godt lide at spille The Sims; det har hjulpet mig meget, når jeg har døjet med bl.a. angst, og det er noget, der gør mig glad. Jeg er godt klar over, at mange ikke har det på samme måde, og nogle ville måske opleve at det har modsat effekt.

Jeg håber, at det giver lidt mening. Jeg er altså ikke ude på at fortælle dig, hvad du skal gøre for at have et godt liv; det ved jeg nemlig ikke. Men jeg deler egen erfaring, og det er måske noget, nogle mennesker kan relatere til eller inspireres af.